За нас

“ЧЕЧОСАН” ЕООД

 

“ЧЕЧОСАН” ЕООД е създадена през 1999 г. с основна дейност “търговия със строителни материали” и с един магазин, намиращ се в гр. Смолян. През следващите години откривахме по още един магазин както в града, така и в областта, като към настоящия момент има собствени обекти в гр. Девин, гр. Рудозем и гр. Мадан. През 2006 годинa закупихме собствена земя и сграда и създадохме съвременен хипермаркет за строителни материали с европейски стандарти, който да отговоря на повишените изисквания на нашите дългогодишни и бъдещи клиенти. На застроена площ от 5000 кв.м. има разположени над 40 000 артикула на достъпни цени на водещи световни и български производители.
 
Като един от най-големите дистрибутори в областта, “ЧЕЧОСАН” е с изключително богат асортимент и високо качество на продукти за начално строителство, довършителни работи и артикули за външна и вътрешна декорация. Артикулите са разделени в няколко категории  - Строителни материали, В и К, Баня и санитария, О и В, Инструменти и железария, Градински център и интериорни настилки, Спортни стоки, велосипеди, автопринадлежности , Електрически материали, Осветителни тела, Бои и декорация – всичко необходимо за вътрешното обзавеждане и оборудване.
 
Нашата основна цел е да гарантираме качествено и бързо обслужване, както на клиентите ни на едро, така и на клиентите на дребно. За целта предлагаме конкурентни ценови оферти за количествени и стойностни поръчки, ежемесечни промоционални цени на различни групи стоки, кратки срокове за доставка и разсрочено плащане. Магазина разполага с клиентски паркинг, бар, климатична инсталация и предлага удобство на клиентите за пазаруване с помощта на професионални консултант -продавачи.