Условия

Други

 

 Сайта има право да променя технологията и дизайна на предоставяните стоки и услуги без предварително известяване.
Сайта си запазва правото да изпраща на своите потребители съобщения, свързани с нови услуги, с промоции или с промени в условията и начините за използване на сегашните услуги.
www.chechosan.bg управлява този Сайт от офисът си в Смолян, България. "Чечосан" ЕООД не декларира, че материалите или услугите в този Сайт са подходящи или достъпни извън България и съответно достъпът до тях от територии, където съдържанието им е незаконно, не се разрешава.

Техничестки консултации оn-line през сайта, или на телефон 0700 20 622, може да бъдат направени в рамките на работното време: от 8:00 до 19:00 часа, от понеделник до петък.
Настоящите условия могат да бъдат актуализирани по всяко време без специално уведомяване на Потребителите. Сайта не носи отговорност, ако Потребителят не е прочел последния вариант на настоящите условия.
При използване услугите на Сайта, потребителят се задължава да спазва настоящите условия, както и всички други условия, поставени от законодателството на Република България и международното законодателство, дори и да не са упоменати в настоящите условия. "Чечосан" ЕООД не носи отговорност за възможни технически грешки или неточности в описанието и цените на стоките в сайта!